• Tørring Skole

Skolevænget 4 | 7160 Tørring | 79 74 11 88 | [email protected]

Opslagstavlen

Nu er det nemmere at komme på skolens systemer

Uni-Login til forældre er klar. Det betyder et nemt login for dig, og sammenhæng mellem systemerne.

Alle forældre skal anvende Uni-Login .

Elever og ansatte på skolen har i mange år haft ét login til skolens digitale verden, nemlig Uni-Login. Uni-Login har givet eleverne adgang til skole-computere, trådløst netværk, Intra, digitale læremidler, Nationale tests og prøver.

Nu får du som forælder også et Uni-Login.

Uni-Login vil på sigt kunne bruges til alle dagtilbuds- og skolerelaterede digitale platforme, også når du har børn på flere skoler, i dagtilbud, fritidstilbud osv.

I første omgang giver Uni-Login adgang til Forældreintra samt årsplaner og elevplaner i MinUddannelse og i nogle klasser også bl.a. undervisningsforløb. Uni-Login giver også adgang til Tabulex sfo.

Med Uni-Login kan man gå direkte mellem Forældreintra og MinUddannelse og Tabulex uden at skulle logge ind igen.

Hvis du senere glemmer dit Uni-Login, skal du blot gennemføre handlingerne i denne vejledning igen: Forældreintra -> Login med Uni-Login -> Glemt brugernavn eller adgangskode osv.

Se vedhæftede vejledning
    Rikke Andersen den 03-01-2019