Udflugt til Ribe

4a og 4b på udflugt til Danmarks ældste by.

Nyhed billede
Kammerslusen - Stormflodssøjlen - Ribe slotsbanke - Dr. Dagmar - Ribe By - Domkirken - Ribes mindste hus - Vikingemuseum
    Lone Majbritt Broch Hansen den 03-07-2015
    Kære elever, forældre og personale

Vi er ved at lægge sidste hånd på forberedelserne til det kommende skoleår. Vi er kommet godt i gang med den nye folkeskolereform, men det vil forsat tage et par år at få alle elementerne implementeret. Der er gjort en masse erfaringer i det første år, og der vil ske tilrettelser, forbedringer og nye tiltag i løbet af det kommende år.

Vedhæftet er en pressemeddelelse fra ministeriet vedr. lektiehjælp og faglig fordybelse. Det bliver nu obligatorisk. I skolebestyrelsen er vi i fuld gang med at beskrive, hvordan vi vil bruge disse timer i det kommende år, når alle elever er tilstede. Det kommer I til at høre mere om på det første forældremøde i august.

Vi glæder os til at tage imod alle eleverne den 10. august kl. 8.30.

I ønskes alle en rigtig god sommerferie.

Varme sommerhilsner
    Lone Broch Hansen
    Rikke Andersen den 04-06-2015
    Folder til forældreintra på mobil og pc:
    Se vedhæftede bilag: