• Tørring Skole

Nyhed billede
Hyggelig tradition på Tørring Skole
    Birgit Rundkvist Markussen den 19-01-2017
    Info fra PLC/biblioteket: På hjemmesiden cicero-web.dk kan man med børnenes uni login orientere sig om, hvilke bøger der er lånt. Vi beder jer om at lade være med at reservere bøger ad denne vej; systemet er stadig nyt, så denne service kan vi ikke tilbyde endnu.
    Anders og Birgit
    Lone Majbritt Broch Hansen den 05-10-2016

Netværkslokomotivet - hjælp til ordblinde
    Netværkslokomotivet står bag rigtig mange gode initiativer og arrangementer. De er finansieret af statens satspulje. De har især fokus på voksne ordblinde på arbejdsmarkedet. Man kan tilmelde sig deres nyhedsbrev, så man er orienteret om deres temadage. Du kan læse mere på hjemmesiden:
    www.netvaerkslokomotivet.dk - I højre side er en oversigt over arrangementer særligt for forældre til ordblinde børn.

Rikke Andersen den 22-06-2016
    På loginsiden til ForældreIntra findes et link hvor der står "Brug for hjælp til at logge ind?"

Trykker man på denne har man mulighed for at få tilsendt en ny adgangskode via e-mail.
  • 27-02-2017
    Video konference vedr Gustav og BUC 08.15-09.45 ·