• Tørring Skole

Foreningsuge på Tørring Skole

Avisholdet

Avis hold Avis hold
Inden foreningsugen startede var avisholdet på besøg på Tørring Folkebled, hvor de fik tips og tricks til gode artikler. Avisholdet har arbejdet hårdt, og ikke haft mange pauser i løbet af ugen. De har været rundt til næsten alle aktiviteter, interviewet mange elever og frivillige, hvorefter de har skrevet spændende artikler. Artiklerne er blevet samlet i en avis, der vil blive offentliggjort til åbent hus arrangement fredag den 30. september.
    Lone Majbritt Broch Hansen den 05-10-2016

Netværkslokomotivet - hjælp til ordblinde
    Netværkslokomotivet står bag rigtig mange gode initiativer og arrangementer. De er finansieret af statens satspulje. De har især fokus på voksne ordblinde på arbejdsmarkedet. Man kan tilmelde sig deres nyhedsbrev, så man er orienteret om deres temadage. Du kan læse mere på hjemmesiden:
    www.netvaerkslokomotivet.dk - I højre side er en oversigt over arrangementer særligt for forældre til ordblinde børn.

Rikke Andersen den 22-06-2016
    På loginsiden til ForældreIntra findes et link hvor der står "Brug for hjælp til at logge ind?"

Trykker man på denne har man mulighed for at få tilsendt en ny adgangskode via e-mail.
  • 13-12-2016
    Tilmeldingsliste til Skole/hjem samtaler · 0B