• Tørring Skole

Skolevænget 4 | 7160 Tørring | 79 74 11 88 | [email protected]

Ingen aktuelle opslag

Rasmus Nøhr på besøg i Tørring

Rasmus Nøhr og Tørring skoles talenthold spillede for Skolens elever. 0. - 6. Klasse.

Nyhed billede
Rasmus Nøhr på besøg tirsdag den 23. maj kl. 10.00-10.30 ca. i gymnastiksalen.

Det er i forbindelse "Danmark Dejligst, der kommer til Hedensted kommune - en havefest med musik og festlig samvær.
Ide mageren, bag de gratis have fester, som under et kaldes "Danmark Dejligst", er Rasmus Nøhr. Det handler om musik, familie og hyggeligt samvær. Og det er gratis at være med.

Rasmus Nøhr vil gerne ud og besøge kommunerne, inden havefesterne starter. Formanden for arbejdsgruppen Danmark dejligst , Anna Dorte Vaupell, synes at Rasmus Nøhr skulle møde og synge sammen, med vores musiktalenter på Tørring skole. Derfor besøgte han netop Tørring Skole. Han glædede sig meget til at synge og spille sammen med eleverne, og han gav også lige selv et par numre.

Der er havefester i hele Danmark, når Danmark dejligst have fester starter op. For at sådan en dag kan være gratis, så arranger Rasmus Nøhr denne dag, sammen med mange frivillige ude i byerne.

I vores kommune, foregår denne dag, lørdag den 8. Juli kl. 14. I Bjerre, ved Hornsyld. Rasmus Nørh og Zididada slutter aftenen af. I løbet af hele dagen, vil der musik og underholdning for børn og voksne."